Protetica

Clinica nostra realizeaza in colaborare cu laboratoare de tehnica dentara consacrate, lucrari executate conform standardelor europene, cu materiale de cea mai buna calitate (restaurari protetice fixe pe dinti stalpi naturali si pe implante; restaurari protetice mobile si mobilizabile). Oferim solutii moderne de protezare, deosebit de estetice

Tehnica CAD-CAM

Tehnica CAD-CAM, este cea mai noua tehnica de realizare a lucrarilor dentare; este o tehnica computerizata, care realizeaza restaurari protetice simple si complexe, cu o precizie de 100%.

  • Restaurari protetice fixe pe suport de zirconiu: zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent, biocompatibil. Spre deosebire de lucrarile clasice de ceramica, fiind un material foarte rezistent, poate fi folosit fara suport metalic si in zonele posterioare. Deoarece necesita o preparatie minima a dintelui, nu este iritant pulpar si are o biocompatibilitate crescuta. Este un material total bioinert. Poate fi folosit atat pentru realizarea unei singure coroane cat si pentru realizarea unei punti dentare, tot datorita rezistentei crescute. Se foloseste pentru lucrari deosebit de estetice atat in zonele anterioare cat si posterioare.
  • Restaurari protetice fixe integral ceramice E-max
  • Restaurari protetice clasice de ceramica cu support metalic (Ni-Cr , Au-Pt) full ceramic
  • Restaurari protetice fixe pe implante
  • Restaurari protetice mobilizabile pe implante