stomatolog, radiolog, implant deva- Green Apple Clinic

Servicii

Green Apple Clinic ofera medicina dentara moderna ,interesul nostru principal fiind multumirea pacientilor nostrii si redarea zambetului mult dorit.Clinica este echipata cu aparatura de ultima generatie si conceputa pentru a pune la dispozitia pacientului serviciile unor medici specialisti, cu o vasta experienta in domeniul medicinei dentare. Gama serviciilor noastre este una completa si se intinde de la simple programe de profilaxie, pana la tratamente de implantologie complexe ,estetica dentara si reabilitare orala dar si tratamente ortodontice.

In cadrul clinicii Green Apple Clinic va oferim la nicvel professional servicii de :

Intreg personalul medical este calificat si oricand apt de a ghida, sfatui si ajuta pacientul, clinica noastra fiind gandita de la momentul zero in jurul acestuia. Atmosfera este una placuta si destinsa.

Green Apple Clinic beneficiaza si de propriul centru de radiodiagnostic, astfel scurtand numarul sedintelor si oferind pacientului posibilitatea de a-si vedea radiografiile in timp real si de a trece imediat la planul de tratament in cabinetul medicului specialist. Radiografia permite clinicianului sa localizeze anumite afectiuni ce nu sunt vizibile in cadrul examenului clinic.

Termenul ce ne defineste este profesionalismul. Intreaga echipa de medici stomatologi a absolvit si participa incontinuu la cursuri de pregatire de specialitate din tara si dinafara tarii, pentru a fi intotdeauna la curent cu ultimele tendinte din lumea medicinei dentare.

Pacientii clinicii vor putea beneficia de programe de fidelizare si, implicit, de reduceri la serviciile noastre.

Locatia noastra este situata intr-o zona centrala dar si linistita si rapid accesibila din orice punct al orasului.